Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România
Cine suntem

Elnet Security

Infiintati din ianuarie 2013, functionam sub un singur scop: “Sa atingem excelenta in serviciile oferite clientilor nostri!” .

Ne desfasuram activitatea pe intreg teritoriul Romaniei, in peste 180 de obiective de lucru. In prezent avem un numar de peste 1050 de angajati, 25 Sefi de Obiectiv, 30 Inspectori de Securitate si suntem intr-o continua ascensiune in industria de securitate. Dispunem de polita de asigurare, fiind asigurate inclusiv riscurile de furt.

Am implementat si aplicam urmatoarele standarde de certificare ISO:

  • 9001:2008 (Sistemul de management al calitatii);
  • 14001:2004 (Sistemul de management de mediu);
  • 18001:2007 (Sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale);
  • 27001:2013 (Sistemul de management al securitatii informationale);
  • SA 8000:2008 (Sistemul de management al responsabilitatii sociale).

Suntem specializati pe domeniile agricol, industrial, retail, office, evenimente si hotelier, experienta dobandita ca urmare a activitatii desfasurate in numeroase obiective din aceste domenii.

Calitatea serviciilor se datoreaza prezentei personalului de conducere si coordonare la nivelul fiecarui judet, dar si implementarii de reguli si proceduri adaptate la specificul activitatii fiecarui beneficiar.

In cazul evenimentelor pe linie de securitate echipa noastra are o viteza de reactie superioara. Investigarea si rezolvarea acestora fiind rapida, datorita experientei in domeniu a specialistilor nostri.

Experienta noastra in domeniul securitatii a dovedit ca o abordare eficienta este reprezentata de contractarea unui singur furnizor pentru toate nevoile de securitate, la nivelul intregului dumneavoastra grup.

Pentru fiecare obiectiv, prin consultantii nostri de securitate, analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor. Cel mai important indicator al succesului pentru noi il constituie satisfactia clientului.

Acest lucru prezinta o serie de avantaje, dintre care cele mai importante sunt:

  • Coordonarea activitatilor specifice la nivel national, la toate locatiile beneficiarului (fabrici, depozite, magazine etc.);
  • Reactia rapida la orice solicitare;
  • Eliminarea problemelor legate de competente, mai ales in cazul aparitiei unor evenimente de securitate (ex: la transportul intre 2 locatii ale beneficiarului, defectarea sistemului tehnic, intretinerea și interventia asupra acestuia etc.);
  • Posibilitatea de a organiza actiuni specifice de control și verificare.

Permanenta tendinta de inovare si imbunatatirea continua a serviciilor de securitate oferite se datoreaza experientei si implicarii echipei noastre. Acordam o atentie deosebita procesului de recrutare, training si verificare a personalului nostru.

Stabilim noi standarde in ceea ce priveste eficienta si rentabilitatea, in beneficiul exclusiv al clientului.

Valorile noastre sunt profesionalismul, perseverenta si calitatea.

Ne dorim ca intotdeuna clientul sa fie multumit, fiind cel mai important indicator al succesului nostru!

Doriti eficientizarea costurilor si servicii integrate? Noi va putem ajuta click aici

Au încredere în noi