Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România

O parte foarte importanta a pazei si protectie o constituie serviciile de securitate pentru evenimente

Asigurarea securitatii pentru evenimente presupune un complex de masuri de de ordine publica, paza si protectie, aplicate inainte si pe perioada desfasurarii unor evenimente (culturale, sportive, de afaceri etc.), care contribuie la buna desfasurare a acestora.

Elnet Security detine experienta si factorul uman necesare gestionarii securitatii unui eveniment major.

Abordarea profesionala in securitatea pentru evenimente ofera o atmosfera relaxata, atat invitatii cat si organizatorii avand posibilitatea sa se distreze fara grija vreunui incident neplacut.

Asigurarea securitatii pentru evenimente se face intotdeauna pe baza unui plan de securitate avizat. Toate tacticile si strategiile de control al persoanelor participante la eveniment se fac pe baza acestui plan de securitate al evenimentului.

Un segment foarte important al securitatii pentru evenimente il constituie evenimentele corporatiste publice sau private. Genul acesta de evenimente beneficiaza de servicii de securitate pentru evenimente care necesita un nivel superor de experienta, de aceea personalul implicat este unul de top.

Securitate Evenimente

Managerul coordonator are o experinta in domeniul securitatii de peste 20 de ani, iar agentii de securtate implicati sunt antrenati special pentru asigurarea securitatii pentru evenimente sportive.

Asigurarea securitatii pentru evenimente este o activitate complexa care presupune cunoasterea si mai ales punerea in aplicare a unui mecanism destul de complex, diferit de paza cu umana clasica desfasurata la diferite obiective, cu posturi fixe sau patrulare.
Elnet Security detine experienta si factorul uman necesare gestionarii securitatii unui eveniment major.

Servicii securitate pentru evenimente Elnet Security

In cadrul evenimentelor se evalueaza fiecare aspect care tine de securitate evenimentului:

  • riscuri
  • locatie
  • marime
  • participanti si probleme speciale si/sau deosebite

Printre serviciile de securitate pentru evenimente oferite de catre ELNET SECURITY, menţionăm:

  • managementul mulţimii
  • control acces şi ticketing
  • recepţie
  • control trafic şi securitate VIP (garda de corp şi insotire coloane auto).

Personalul experimentat, dotat si antrenat corespunzator reduce la minimum toate riscurile de securitate pentru evenimente.

Serviciile de securitate pentru evenimente oferite de catre Elnet Security se desfasoara in toate orasele din Romania: Bucuresti; Cluj-Napoca; Timisoara; Iasi; Constanta; Craiova; Galati; Brasov;Ploiesti; Oradea; Braila; Arges; Arad; Sibiu; Bacau; Targu Mures; Baia Mare; Buzau; Botosani; Satu Mare; Ramnicu Valcea; Dr. Turnu Severin; Suceava; Targu Jiu; Piatra Nmt; Targoviste; Focsani; Bistrita; Tulcea; Resita; Slatina; Alba Iulia; Calarasi; Deva; Giurgiu; Sfantu Gheorghe; Zalau; Vaslui; Slobozia; Alexandria; Voluntari; Miercurea Ciuc etc.