Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România
  1. Obligatii generale

Vizitarea sau contactarea utilizand site-ul www.elnetsecurity.ro indiferent de mijloace (online, telefonic, email, etc.) atrage automat acceptarea termenilor si conditiilor enuntate mai jos. Acest site este administrat de catre compania ELNET SECURITY SRL, care va fi denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si cumpara servicii prin intermediul site-ului www.elnetsecurity.ro, va fi denumita in continuare Beneficiar.

  1. Continutul site-ului

ELNET SECURITY SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari sau a actualiza continutul acestui site fara un anunt in prealabil. Totalitatea continutului site-ului www.elnetsecurity.ro este proprietatea ELNET SECURITY SRL si este aparat de legislatia in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea fara acordul ELNET SECURITY SRL, a oricaror elemente din continutul site-ului, se pedepseste conform cu legilor aflate in vigoare (fie administrativ, fie civil, fie penal). Orice incalcare a drepturilor de autor, care poate aduce un prejudiciu site-ului www.elnetsecurity.ro poate fi semnalata la adresa de email dpo@elnetsecurity.ro.

  1. Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ELNET SECURITY SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si doar in scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti. Colectarea datelor personale se face in scopul de a onora comenzile (eliberarea facturilor), publicitate (newsletter) si de a realiza unele statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite clientilor.

Toate informatiile colectate de catre ELNET SECURITY SRL in scop de marketing nu vor fi dezvaluite catre terte parti.

Toate informatiile cu caracter personal sunt colectate de catre ELNET SECURITY SRL numai in conditiile in care acestea au fost furnizate de catre client.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicitate stergerea acestora. Exercitarea acestor drepturi este posibila printr-o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa la adresa sediului firmei, Str. Mihaileni Nr 3-5, Sector 1,Bucuresti, sau la adresa de e-mail dpo@elnetsecurity.ro.

Pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului care gazduieste site-ul www.elnetsecurity.ro sau actiunilor unor terte persoane nu sunt in responsabilitatea ELNET SECURITY SRL.

  1. 5. Tentativa de frauda

Orice tentativa de acces neautorizat a serverului, bazelor de date, datelor personale sau a continutului site-ului www.elnetsecurity.ro va fi raportata catre autoritatile competente si va face obiectul unei plangeri penale.

  1. Litigii

Toate litigiile care pot aparea intre Beneficiar si Furnizor vor fi rezolvate pe cale amiabila. Pentru orice problema care poate fi considerata litigiu apelati numarul 02100468, de luni pana vineri intre 08:00 si 16:00. In cazul in care rezolvarea conflictului nu este posibila pe cale amiabila, competenta revine Instantelor de Judecata Romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Prin vizitarea si comandarea de servicii prin orice mijloc (comanda online folosind formularele de contact de pe site, telefonic, email, etc.), Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea site-ului de catre Client pentru informare implica totodata acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.