Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România

Certificari Elnet Security

Certificari Elnet Security – Angajamentul nostru față de clienți este susținut de certificări recunoscute la nivel internațional. Implementăm și aplicăm standarde ISO pentru a ne asigura că oferim servicii de pază și protecție de cea mai înaltă calitate. Iată câteva dintre certificările noastre cheie:

BS 7499 – Standardul pentru Servicii de Pază și Protecție

Acest standard stabilește cerințele esențiale pentru furnizarea serviciilor de pază și protecție. Certificarea conform BS 7499 atestă faptul că suntem pregătiți să asigurăm securitatea obiectivelor noastre și a clienților noștri în conformitate cu cele mai înalte standarde.

ISO 9001 – Managementul Calității

ISO 9001 este un standard global pentru managementul calității. Certificarea noastră conform ISO 9001 demonstrează angajamentul nostru față de furnizarea serviciilor de cea mai înaltă calitate și gestionarea eficientă a proceselor noastre.

ISO 14001 – Managementul Mediului

Ne preocupăm de mediu și de impactul pe care îl avem asupra acestuia. Certificarea ISO 14001 atestă că avem sisteme și procese pentru a minimiza impactul negativ asupra mediului în timpul desfășurării serviciilor noastre.

ISO 22301 – Managementul Continuității Afacerii

ISO 22301 se referă la managementul continuității afacerii și capacitatea noastră de a răspunde la situații de urgență și la gestionarea crizelor. Certificarea conform acestui standard arată că suntem pregătiți să asigurăm continuitatea serviciilor noastre, indiferent de circumstanțe.

ISO 27001 – Securitatea Informațiilor

Securitatea informațiilor este o prioritate majoră pentru noi. Certificarea ISO 27001 confirmă faptul că avem sisteme robuste pentru protejarea informațiilor sensibile și confidențiale.

ISO 37001 – Managementul Anticorupție

La Elnet Security, ne angajăm să promovăm integritatea și să prevenim corupția în toate aspectele activității noastre. Certificarea conform ISO 37001 arată că respectăm cele mai înalte standarde în acest domeniu.

ISO 45001 – Sănătatea și Siguranța Ocupațională

Sănătatea și siguranța ocupatională sunt priorități pentru noi. Certificarea ISO 45001 confirmă că avem sisteme solide pentru protejarea sănătății și siguranței angajaților noștri și a clienților noștri.

SA 8000 – Responsabilitatea Socială Corporativă

Ne angajăm să fim un partener social și responsabil. Certificarea SA 8000 indică faptul că respectăm standardele internaționale în ceea ce privește drepturile omului și condițiile de muncă.

Suntem mândri să fim specializați în furnizarea serviciilor de pază și protecție în domenii precum agricultura, industria, comerțul cu amănuntul, birouri, evenimentele și sectorul hotelier. Experiența noastră vastă, dobândită prin desfășurarea activităților de securitate în numeroase obiective din aceste domenii, ne conferă încrederea necesară pentru a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

Încredințându-ne securitatea dumneavoastră, puteți fi sigur că suntem conduși de cele mai înalte standarde de calitate și că prioritățile noastre includ siguranța dumneavoastră și a activelor dvs.

Doriti o oferta de pret?  Contactati-ne acum!

Au încredere în noi