Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România

Paza canina

Paza canina – Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai Elnet Security implementeaza un nou serviciu , si anume paza si protectie canina.

Asiguram paza si protectia diferitelor obiective cu ajutorul cainilor de paza special antrenati, paza canina fiind noua tendinta in paza si protectie.

Acest serviciu se realizeaza cu ajutorul unor caini special antrenati pentru paza canina.

Dresajul cainilor de paza este realizat de catre specialistii Elnet Security, care lucreaza si ii antreneaza zi de zi pentru a proteja si pazi.

Un caine de paza nu doar urmareste si alerteaza dar si ameninta intrusul pana la punctul de retragere. Majoritatea cainilor de paza vor face instinctiv tot ce este posibil sa protejeze familia umana si zona pe care o considera ca fiind teritoriul lor, variind de la descurajarea intrusilor pana in cele din urma la atac. Din fericire, aparitia lor impunatoare si timbrul scazut sunt factori de descurajare pentru orice intrus. Cu toate acestea, raspunsul la dresaj al unui caine de paza ar trebui sa fie in topul listei calitatilor necesare. Aceasta calitate asigura ca simtul natural de protectie a teritoriului va ramane in limitele stabilite de lege.

Paza Canina

Beneficiile serviciului de paza canina

Folosim acest serviciu in cazul beneficiarilor care detin hale industriale, fabrici, depozite de materiale, cu scopul de a maximiza securitatea, punand accentul pe starea de alerta continua, pe viteza mare de reactie si eficacitate a acestor caini.

Multi dintre clientii nostri ne-au solicitat sprijinul in vederea implementarii acestui serviciu si au fost multumiti de rezultat, iar in prezent paza canina suplimenteaza serviciile cu personal uman in diverse obiecte la nivelul intregii tari.

Principalele comenzi pentru care sunt dresati acesti caini sunt: atacul la comanda, paza in ansamblu a obiectivul, protectia, atentia sporita la caile de acces si detectarea urmelor infractorilor.

Rasele pe care Elnet Security le detine sunt: Cane Corso si Ciobanesc Alsacian

CANE CORSO

 • Sunt caini de paza extrem de eficace ca paznici ai proprietatilor.
 • Ţara de origine: Italia;
 • Alte denumiri : Cane Corso Italiano, Mastiff Italian, Branchiero Sicilian;
 • Durata de viaţă: 9 – 12 ani ;
 • Talia: medie spre mare;
 • Lungimea firului de păr: scurtă;
 • Năpârlire : uşoară
 • Înălţime: 64 – 68 cm la masculi, 60 – 64 cm la femele;
 • Greutate: 45 – 50 kg la mascul, 40 – 45 kg la femele;
 • Culoare: negru, gri-închis, gri-ardezie, gri-deschis, cafeniu deschis; roşu închis şi cafeniu închis; maroniu (cu dungi de diferite tonuri de gri sau cafeniu).

Cane Corso este o fire foarte adaptabilă şi un muncitor curajos, cu o loialitate proverbială, alert şi cu un timp de reacţie la comenzi foarte scurt. Este capabil să reziste unor dificile condiţii de mediu sau altor experienţe solicitante mulţumită echilibrului său fizic şi psihic.

Având o talie medie spre mare, Cane Corso este un caine robust şi voinic, fără a i se ştirbi nimic din eleganţă. Are o musculatură puternică şi lipsită de grăsime. Gardian al proprietăţii este un caine extrem de agil şi responsabil; fiind folosit în trecut pentru mânuirea vitelor şi vânarea de animale mari.

EXERCITII SI DRESAJ:

Este un caine inteligent, activ şi cumpănit în gândire şi acţiuni; este un caine de paza şi protecţie de ne-egalat. Fire docilă şi plină de afecţiune faţă de stăpâni, se va purta la fel de frumos şi cu copiii şi dacă este absolut necesar va deveni un protector agresiv şi feroce al acestora şi al proprietăţilor lor. Deoarece este o fire inteligentă nu va fi greu de dresat. Agilitatea şi rapiditatea cu care răspunde la comenzi l-au promovat ca un caine care poate fi dresat pentru munci precum paza, protecţie, de poliţie şi de urmărire.

CIOBANESC ALSACIAN

Acesta rasa de caini se caracterizeaza prin exemplare extrem de inteligente cu un simt teritorial dezvoltat. Aceasta rasa de caini este practic cea mai cunoscuta de pe glob iar popularitatea ei este pe masura calitatilor pe care fiecare exemplar de ciobanesc german le detine.

 • Durata de viaţă: Rasa de caini Ciobanesc german(Ciobanesc Alsacian)traieste intre 11-14 ani;
 • Grupa: Ciobanesti;
 • Ţara de origine : Germania;
 • Greutate : 34 – 40 kg la masculi şi femele;
 • Înălţime: 59 – 65 cm la masculi; 55 – 59 cm la femele;
 • Talia: mare;
 • Blana: medie;
 • Culoare: Aceasta rasa de caini are culori precum negru sau gri închis, şa neagră cu pete cafenii sau maroniu deschis;
 • Condiţii de trai: Se adaptează în orice mediu de trai, fie rural sau urban, atâta timp cât le sunt îndeplinite nevoile de exerciţiu şi mişcare.
 • Lungimea blănii este medie, cu firul de păr drept, aspru şi lipit de corp, cu o sub-blană deasă şi moale.

Rădăcinile rasei Ciobanesc german se regăseste în cainii ciobanesti montani din Germania şi prezenţa lor datează încă din secolul al 7-lea î.Hr.. Se presupune că rasa Ciobanesc german ar descinde din lupii perioadei de bronz. În jurul anului 1880 armata germană a modificat rasa Ciobanesc german pentru a servi unor scopuri militare.

Primul exemplar din rasa Ciobanesc german a fost expus în 1882 la Hanovra, iar formarea acestei rase moderne este creditul unui singur om, anume Rittmeister von Stephanitz.

Versatilitatea acestei rase este incredibilă, putând fi folosit şi ca animal de companie, mai ales în cazul oamenilor orbi. Ciobanescul german este un caine agil, puternic, cu o musculatură bine definită şi dezvoltată, alert şi plin de viaţă. Sunt extrem de inteligenţi şi companioni minunaţi, folosiţi şi pentru concursuri şi supunere. Rasa Ciobanesc german este uşor de dresat şi poate fi utilizat şi în munca de poliţie, ca şi ghid, pentru căutare şi salvare. Sunt excelenţi la teste pentru agilitate şi supunere.

EXERCITII SI DRESAJ:

Necesită socializare intensivă şi de la o vârstă fragedă, precum şi de un dresaj pentru supunere. Nu vor răspunde la metode aspre sau ameninţătoare. Această rasa este ascultătoare şi învaţă repede. Dresajul trebuie făcut cu respect, fermitate, corectitudine, recompense şi consistenţă. Sunt incredibil de talentaţi la urmărire, agilitate, supunere, şi sporturi. Rasa Ciobanesc german se simte cel mai bine dacă are o activitate de îndeplinit. Rasa Ciobanesc German are nevoie de exerciţii îndelungate, plimbări în lesă, sesiuni de joacă cu familia şi un mediu sigur unde să alerge să-şi consume energia.

Serviciile de Paza Canina oferite de catre Elnet Security se desfasoara in toate orasele din Romania: Bucuresti; Cluj-Napoca; Timisoara; Iasi; Constanta; Craiova; Galati; Brasov;Ploiesti; Oradea; Braila; Arges; Arad; Sibiu; Bacau; Targu Mures; Baia Mare; Buzau; Botosani; Satu Mare; Ramnicu Valcea; Dr. Turnu Severin; Suceava; Targu Jiu; Piatra Nmt; Targoviste; Focsani; Bistrita; Tulcea; Resita; Slatina; Alba Iulia; Calarasi; Deva; Giurgiu; Sfantu Gheorghe; Zalau; Vaslui; Slobozia; Alexandria; Voluntari; Miercurea Ciuc etc.