Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România

nLogix Patrol: Eficiență în Controlul Rond al Agenților de Pază

nLogix Patrol: Eficiență în Controlul Rond al Agenților de Pază

nLogix Patrol: Eficiență în Controlul Rond al Agenților de Pază

nLogix Patrol – Unul dintre aspectele vitale pentru orice afacere este asigurarea securității angajaților și a bunurilor. Acest obiectiv poate fi atins prin angajarea agenților de pază, iar nLogix Patrol reprezintă o soluție modernă pentru controlul eficient al acestora. Securitatea reprezintă nu doar o necesitate, ci și o investiție în imaginea de profesionalism a companiei, precum și în prevenirea infracțiunilor.

Controlul Rond și Evoluția Tehnologică

Soluția inițială pentru monitorizarea agenților de pază implica metode mecanice și documentare laborioase. Cu toate acestea, în anii ’80, s-a produs un avans semnificativ odată cu apariția sistemelor computerizate pentru controlul rond. Acestea au adus eficiență și precizie în supervizarea agenților de pază.

Sistemele Clasice de Control Rond

Sistemele tradiționale pentru controlul rond se bazează pe utilizarea tag-urilor RFID, plasate în punctele cheie, și a unor dispozitive speciale (data logger-e) purtate de către agenții de pază. Aceste dispozitive înregistrează data și ora vizitelor efectuate de către agenți la fiecare punct. Cu toate acestea, procesul de descărcare a datelor și analizarea acestora se desfășoară offline, ceea ce poate întârzia reacția la incidente sau problemelor.

nLogix Patrol: Revoluția în controlul rond

Vonrep, o companie românească de automatizări, a dezvoltat soluția nLogix Patrol, un sistem modern pentru controlul rond. Acesta aduce eficiență și transparență în monitorizarea agenților de pază. Sistemul nLogix Patrol permite monitorizarea activității agenților de pază în timp real, folosind smartphone-uri cu sistem de operare Android și tehnologia NFC.

Avantajele nLogix Patrol

Monitorizare în timp real

Prin intermediul aceste solutii, puteți monitoriza în timp real activitatea agenților de pază. Veți ști dacă aceștia și-au început patrularea, ultima locație vizitată, sau dacă au întârziat sau nu au ajuns la o anumită locație.

Raportarea incidentelor

Sistemul permite raportarea incidentelor direct de către agenții de pază. De exemplu, dacă se constată un geam spart sau o ușă forțată, aceste informații pot fi raportate imediat, iar voi veți primi notificări în timp real în interfața de administrare. De asemenea, puteți configura notificări prin email sau SMS.

Eficiență în supervizare

Folosind panoul de administrare, supervisorii pot urmări activitatea fiecărui agent de pază. Această transparență crește eficiența și permite o intervenție rapidă în caz de necesitate.

Cum funcționează?

  1. Punctele-cheie sunt echipate cu etichete NFC.
  2. Agenții de pază instalează aplicația nLogix Patrol pe smartphone-ul lor, care le indică itinerariul de patrulare.
  3. Pentru a valida vizitarea unui punct, agentul apropie telefonul de etichetă, iar datele se transmit automat către server.
  4. În caz de urgență, există un buton de apelare rapidă către un număr prestabilit.
nLogix Patrol reprezintă un pas înainte în controlul eficient al agenților de pază. Cu tehnologia NFC și monitorizare în timp real, asigură securitatea și protecția adecvată pentru afacerea dvs. Nu mai este necesar să vă faceți griji cu privire la eficiența supravegherii, deoarece aceasta solutie vă pune informațiile la îndemână în orice moment. Alegeți inovația și eficiența cu nLogix Patrol!
Articole asemănatoare