Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România

Agent de securitate – Cand am nevoie de unul pentru afacerea mea?

Agent de securitate – Cand am nevoie de unul pentru afacerea mea?

Agent de securitate

Agent de securitate – Multe întreprinderi mici, restaurante, farmacii, clădiri de birouri, centre comerciale sau zone industriale din Romania se orientează către companii private de securitate pentru a le face față nevoilor de securitate.De la sistemele de detectie efractie, monitorizare video și până la patrulele mobile și agentii de securitate, companiile de paza oferă garantia unei afaceri protejate. Nu numai că agentii de securitate pot ajuta la combaterea furturilor, violenței și activității infracționale, dar pot ajuta și în situații de urgență medicală, incendii și alte situații de urgență.Pe măsură ce companiile cresc si nevoile lor de securitate cresc. Riscurile de securitate depind de o mare varietate de factori și vor varia în funcție de industrie, locație, cantitatea de trafic și produsul sau serviciul oferit. Dacă afacerea dumneavoastra este vulnerabilă la activități periculoase sau infracționale, luați în considerare angajarea unui agent de paza pentru a menține siguranța proprietății.

Iată câteva semne că este posibil să aveți nevoie de un agent de securitate:

 1) Locatia este intr-o zona cu risc ridicat de infractionalitate
  • Dacă afacerea se află într-o zonă cu o rată ridicată a criminalității, poate doriți să aflati mai multe optiuni ce tin de securitatea obiectivului
  • Angajarea unui agent de securitate completeaza posibilele lacune de acoperire a securitatii;
  • Un agent de paza vă poate ajuta să vă protejați clienții, angajații și proprietatea.
 2) Atunci cand in clădire există prea mult traficPentru zonele cu trafic pietonal intens, poate fi foarte dificil să urmărești fiecare persoană. Această atmosferă agitată poate influenta hoții să fure produse și să scape facandu-se nevazuti in multime.Un agent securitate oferă protecția și diligența necesară pentru a vă păstra magazinul în siguranță. De asemenea, pot ține evidența celor care intră în clădire, ceea ce este crucial pentru clădirile de birouri mai mari – mai ales în situații de urgență. Pentru depozite, clădiri de birouri și alte zone cu trafic ridicat , un agent de paza se poate asigura că persoanele suspecte nu pot altera proprietatea sau nu pot intra în zonele in care nu au acces. Prin actiunile unui agent de paza , se pot reduce la minimum riscurile de vătămare ale proprietăților, angajaților sau clienților. 3) Clienții se simt neliniștițiPentru societatile comerciale care se bazează pe clienții din magazin, angajarea unui agent de securitate vă poate face clienții să se simtă mai în siguranță și mai confortabil. În special în zonele cu rate mai mari de criminalitate, este posibil ca de multe ori, clienții să nu se simtă confortabil să petreacă timp în magazin. Acest lucru este valabil și pentru restaurante, mall-uri sau baruri. Dacă observați clienții dvs. ca s-ar putea să nu se simtă în totalitate în siguranță și confortabil în magazin sau în parcare, luați în considerare angajarea unui agent de securitate. Acest lucru îi va ajuta pe clienți să se simtă protejați și în siguranță, încurajându-i să viziteze mai des locatia. 4) Ești preocupat de răspundere sau de planul de asigurareUnele companii comerciale și industriale plătesc lunar polite de asigurari de răspundere foarte scumpe. Acest lucru poate fi rezultatul mai multor factori, inclusiv dacă serviți sau nu alcool, câți bani sunt la îndemâna angajatilor sau ce produse vindeți. Cu toate acestea, adăugarea unui agent de securitate vă poate reduce primele de asigurare, economisindu-vă bani în fiecare lună. Agenții de securitate reduc riscul de furt, violență și incendiu, ceea ce vă poate oferi, de asemenea, o liniște sufletească de neegalat, împreună cu optimizarea costurilor.Pentru clădiri rezidențiale, corporative sau de producți, având un agent de securitate la fața locului poate ajuta la păstrarea unui registru constant de activitate în clădire. Dacă undeva există o problemă, de la sistemul de încălzire până la o ușă blocata sau defectă, probabil că agentul de securitate va fi unul dintre primii care vor observa acest lucru. 

Monitorizarea activitatii in obiectivul protejat

  • Agentul de securitate poate vedea zonele pe care camerele de supraveghere nu le pot acoperi in totalitate.
  • Un agent de securitate supravegheaza sistemele de control acces existente, tine evidenta persoanelor care intra si care ies, obtine informatii despre identitatea acestora
  • Camerele de supraveghere stocheaza informatii importante dar un agent de paza poate monitoriza sistemele video si observa incercarile de incalcare a securitatii in timp real.
  • Poate initia un raspuns spontan care ofera o protectie optimă bazata pe judecata și experienta. Analiza rapida inseamna un raspuns prompt si adecvat situatiei in cauza.
  • Un agent de securitate poate analiza situatiile in mai multe sectoare simultan prin intermediul sistemului de monitorizare;
  • Poate implica pur si simplu o confruntare neagresiva cu cei care nu au acces in locatia dumneavoastra. Aceste capacități analitice sunt un motiv principal pentru angajarea unui agent de paza.

Avantaje:

Rentabilitate si eficienta in afecerea dumneavoastra.Cand folositi servicii de paza cu agenti de securitate, veti vedea ca rentabilitatea din investitii devine destul de evidenta.Cu ajutorul unui agent de securitate care protejeaza permanent investitiile afacerii dumneavoastra, reduceti semnificativ riscul .In concluzie, utilizati monitorizarea cu servicii de paza umana in concordanta cu sisteme de supraveghere disponibile, in functie de nevoile afacerii dumneavoastra pentru a va asigura ca aveti o solutie completa de securitate care sa va garanteze cele mai bune rezultate.  
Articole asemănatoare