Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România

Elnet Security – 7 valori dupa care ne ghidam

Elnet Security – 7 valori dupa care ne ghidam

Elnet Security

Cu totii stim ca valorile ne conduc actiunile, povestile si succesele. Ca si definitie, o valoare este o judecata corecta a ceea ce este important pentru fiecare dintre noi.Va prezentam sapte valori care ne definesc si alaturi de care traim in fiecare zi, fiind astfel si o prezentare pe scurt despre cum vedem lumea, munca noastra si viitorul nostru.

1) Siguranta

elnet-security-7-valori-dupa-care-ne_ghidam-1-sigurantaReferindu-ne la securitatea fizica, ca nevoie fiziologica, credem ca fiecare persoana are dreptul la acest confort psihologic. Siguranta este una dintre misiunile Elnet Security si este esentiala pentru clientii nostri.Este la indemana noastra sa ne asiguram ca oferim siguranta si protectie permanenta. Suntem tot timpul vigilenti, evitand astfel incidentele neplacute, ne protejam cu mult curaj colegii, clientii dar si siguranta altor persoane, respectand intocmai normele legale in vigoare.

2) Integritatea Elnet Security

elnet-security-7-valori-dupa-care-ne_ghidam-2-integritatePrin transparenta oferita in procesele de management si de gestionare a riscurilor pe care le avem in desfasurare, Elnet Security este construita pentru a asigura integritatea in tot ceea ce facem, pentru protejarea si mentinerea securitatii. Oferim tuturor celor interesati posibilitatea de a comunica liber prin intermediul site-ului nostru, atat colaboratorilor cat si partilor interesate de serviciile noastre.

 

3) Orientarea spre client

elnet-security-7-valori-dupa-care-ne_ghidam-3-clientiFiecare conversatie pe care o purtam cu clientii nostri se concentreaza pe oferirea celor mai bune servicii pentru obtinerea celor mai bune rezultate.Prin dezvoltarea continua a strategiilor si implementarea solutiilor personalizate in cel mai scurt timp, Elnet Security cauta permanent solutiile cele mai bune pentru clienti, solutii care sa indeplineasca intotdeauna asteptarile acestora.


4) Munca in echipa

elnet-security-7-valori-dupa-care-ne_ghidam-4-munca-in-echipaIn centrul atentiei activitatii noastre, este echipa noastra. Modalitatea prin care echipa lucreaza pentru a va oferi un serviciu exceptional este cruciala. Principalul factor care sta la baza performantei ramane factorul uman. Cooperarea ajuta la construirea de echipe solide.Cand oameni diferiti cu diverse talente coopereaza, ajung sa schimbe sau sa descopere abilitati pe care nu le cunoasteau anterior.Acest lucru poate dezvolta un tip de competitie constructiva care sa motiveze si ne fac sa devenim din ce in ce mai buni.


5) Curaj

elnet-security-7-valori-dupa-care-ne_ghidam-5-curajCurajul este o modalitate prin care putem sa ii diferentiem pe oameni. Astfel, includem curajul in lista noastra ca una dintre valorile de baza. Este curajul echipei de a face ceea ce trebuie, curajul prin care ne imbunatatim serviciile continuu, curajul de a imbratisa inovatia si de a depasi asteparile.

.

6) Protectie Elnet Security

elnet-security-7-valori-dupa-care-ne_ghidam-6-ProtectiePentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri si pentru a construi cel mai bun mediu de lucru, protectia este esentiala.Ne pasa de progresul tehnologic si ne pasa sa facem lumea noastra un loc mai bun, mai sigur si mai inteligent. De asemenea, ne pasa de siguranta reciproca, a colegilor, a clientilor nostri si a partilor interesate.

 

7) Profesionalism

elnet-security-7-valori-dupa-care-ne_ghidam-7-profesionalismDe la modul in care prezentam viziunea Elnet Security, pana la modul in care colaboram cu clientii, increderea si respectul sunt castigate prin profesionalismul interactiunilor si serviciilor pe care le oferim.Folosim cunostintele acumulate si experienta pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri.
Articole asemănatoare