Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România

Compania Dadi’93 are un nou furnizor de servicii de paza

Incepand de astazi Elnet Security furnizeaza servicii de paza si protectie pentru compania Dadi’93.

Dadi’93 functioneaza efectiv din anul 1995, cunoscuta ca fiind una dintre liderii de piata in ceea ce priveste distributia produselor metalurgice.

Compania comerciala Dadi’93 PRODCOM dispune de un necesar vast de produse metalurgice care pot fi utilizate in diferite domenii de activitate cum ar fi: industria petrochimica, industria petroliera, industria energetica, constructii, etc.

In momentul de fata capacitatea de livrare ajunge la peste 6000 tone/luna din toata gama de materiale existente pe stoc.

Dadi’93 detine un depozit in Bucuresti (care dispune de 6 macarale pod rulant) cu o suprafata de 15000 m² unde se gasesc in permanenta 10000 tone din toate produsele comercializate de noi.

In cadrul depozitului exista si o sectie de productie unde se fasoneaza pana la 100 tone/zi. Deasemenea sectia dispune de utilaje performante de mare productivitate din care se obtin armaturi din otel beton petru constructii (etriere, piloti, carcase stalpi, etc.)

Dadi’93 detine o flota formata din 20 de autocamioane, cu o capacitate totala de transport de 600 tone de marfa, cu disponibilitate de livrare in cel mai scurt timp posibil oriunde pe teritoriul Romaniei.

Pentru mai multe informatii despre Dadi’93 puteti accesa site-ul oficial: dadi93.ro

Articole asemănatoare