Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România

Un agent de paza a gasit și a returnat o geanta cu 9.000 de dolari

Un agent de paza a gasit și a returnat o geanta cu 9.000 de dolari

Un agent de paza dintr-un mall din municipiul Arad a gasit și a returnat o geanta uitata in care se aflau 9.000 de dolari americani.

Agentul este angajat de cateva saptamani al firmei care asigura paza unui mall din municipiul Arad, iar marţi a gasit pe o masa din zona food court o geanta uitata, in care se aflau peste 9.000 de dolari americani, relateaza Mediafax.

„Agentul de paza de la etajul doi a gasit o geanta in zona food court pe care a dus-o in dispecerat. Dupa verificarile facute de directorul tehnic al centrului comercial, dispecerul de serviciu, seful de tura si agentul de la etajul doi, s-a constatat ca in geanta se aflau urmatoarele valori: un laptop, un pasaport, doua CD-uri, un caiet cu mai multe acte si suma de 9.068 de dolari. Dupa scurt timp persoana care uitase geanta s-a prezentat la dispecerat, ridicand bunurile pe baza de proces verbal”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, marketing managerul centrului comercial, Alexandra Pop.

Reprezentantii mall-ului din Arad au spus ca nu este pentru prima data cand in centrul comercial se gasesc sume mari de bani. Mall-ul se afla langa Gara Mare din Arad si langa o autogara privata, pe unde trec multe persoane care vin din strainatate sau pleaca.

Agentul de paza este un tanar angajat al firmei SWAT, cea care asigura paza la Atrium Mall, scrie specialarad.ro.

„Nu știu ce sa zic. Nu vreau sa vorbesc prea mult despre asta. Mi-am facut doar datoria și ma bucur ca acel om și-a putut recupera suma pierduta”, a declarat agentul de paza, citat de specialarad.ro.

Daca aveti nevoie de paza si protectie, noi va putem ajuta! Pentru mai multe informatii click aici!   contacteaza specialist Cerere Oferta   Sursa: www.securityportal.ro
Articole asemănatoare