Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România

Lipsa sistemelor de securitate, problema frecventa pentru imobilele in constructii

Lipsa sistemelor de securitate, problema frecventa pentru imobilele in constructii

Lipsa sistemelor de securitate este problema frecventa pentru imobilele in constructii.

Dintr-o casa aflata in constructie s-au sustras bunuri in valoare de 3.000 de lei in lipsa unui sistem de paza sau alarmare si din neglijenta proprietarului.

La 05.09.2016, ora 09.30, Politia orasului Dolhasca a fost sesizata de un localnic de 41 de ani, despre faptul ca, persoane necunoscute i-au sustras mai multe scule dintr-o casa aflata in constructie, precizeaza IPJ Suceava.

Din primele cercetari, politistii au stabilit faptul ca, profitand de lipsa unui sistem de paza sau alarmare si de neglijenta proprietarului imobilului nelocuit, aflat in constructie, care, a uitat un geam intre deschis, in perioada 03.09. – 05.09.2016, prin fortarea geamului, persoane necunoscute au patruns in interior si au sustras mai multe scule folosite in constructie apartinand barbatului de 41 de ani, valoarea prejudiciului fiind de circa 3.000 lei.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, cercetarile fiind continuate de politisti in vederea identificarii autorilor si recuperarea prejudiciului.

Daca aveti nevoie de sistem de alarma, noi va putem ajuta!Pentru mai multe informatii click aici! contacteaza specialist Cerere Oferta Sursa: www.securityportal.ro
Articole asemănatoare