Str. Dărniciei, Nr. 52, Sector 5, București, România

Politia a verificat paza in scolile din Timis

Politia a verificat paza in scolile din Timis

Multe dintre unitatile de invatamant din Timis care au fost verificate de oamenii legii au paza proprie.

Politia si pompierii au verificat scolile din Timis. Dintre scolile verificate de politie majoritatea au paza proprie, scrie ziuadevest.ro.

Politia a facut verificari in 137 de scoli din Timis si a constatat ca exista sistem de paza si supraveghere. 98 dintre acestea se afla in mediul urban, restul in rural. Dintre acestea, 94 au paza proprie, 26 au angajat o firma specializata, iar 17 cu paza mixta.

In Timis sunt 600 de unitati de invatamant de stat, respectiv 31 de unitati particulare, care vor „pasi” in noul an scolar, scrietion.ro.

De asemenea, s-a constatat ca a crescut numarul unitatilor de invatamant unde exista sisteme de supraveghere video. In special la gradinite paza se poate face doar prin supraveghere video.

Pompierii, aflati si ei in control, au constatat ca 87 de cladiri in care funcţioneaza scoli necesita obţinerea autorizaţiei la incendiu.

Daca aveti nevoie de sistem de paza, noi va putem ajuta!Pentru mai multe informatii click aici! contacteaza specialist Cerere Oferta Sursa: www.securityportal.ro
Articole asemănatoare